Senior vergunningsverlener bij een gemeente

Projectdetails

  • Plaats: Een gemeente in de provincie Gelderland

  • Tarief: Nader overeen te komen

  • Looptijd: 6 maanden

  • Uur p/w: 36 uur

Als senior vergunningsverlener bij een gemeente ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de vakinhoudelijke producten en afhandeltermijnen binnen het cluster Vergunningen. Met jouw kennis ben je ook een vraagbaak voor je collega’s. Door jouw relatiegerichte samenwerking met collega’s weet je hen te stimuleren in het zelfstandig oplossen van vraagstukken en problemen. Desondanks schuw je het ook niet om met hen het gesprek aan te gaan als afspraken niet worden nagekomen.

Je beoordeelt complexe aanvragen evenementen in lijn met o.a. de wetgeving en het Evenementenbeleid. Bij de beoordeling weet je de relatie te leggen met de risico’s op het gebied van openbare orde en veiligheid, crowd management en -control als ook het ruimtelijk domein. Je werkt nauw samen met de vele betrokken partners en verantwoordelijk bent voor de coördinatie van het multidisciplinair overleg. Je bent een zeer ervaren en zelfstandig werkend adviseur met veel kennis van het vakgebied vergunningverlening binnen de APV en Bijzondere wetten.

Als senior verguningverlener ben je gewend om bestuurlijk advies te geven aan de portefeuillehouders. Dit doe je op een proactieve en gedegen wijze, waarbij je zacht op de relatie en stevig op de inhoud bent. Bij je adviezen neem je jouw uitstekend ontwikkelde politiek/bestuurlijke sensitiviteit standaard mee.

Vereisten
Aantoonbaar afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau
Aantoonbare werkervaring als vergunningverlener APV

Wensen
Afgeronde opleiding ABW1/ABW 2
Aantoonbare werkervaring met politieke/bestuurlijke gevoelige onderwerpen
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van APV vergunningverlening
Aantoonbare werkervaring in het strategisch adviseren in een gemeentelijke organisatie

Projectdetails

  • Plaats: Een gemeente in de provincie Gelderland

  • Tarief: Nader overeen te komen

  • Looptijd: 6 maanden

  • Uur p/w: 36 uur

Reageren

Je reageert op de functie: Senior vergunningsverlener bij een gemeente