Facilitair contract- en leveranciersmanager

Projectdetails

 • Sluitingsdatum: 31-12-2024

 • Plaats: Arnhem

 • Tarief: Nader overeen te komen

 • Looptijd: 12 maanden

 • Uur p/w: 28 uur

Vanwege ontwikkelingen binnen ons team zijn we op zoek naar een tijdelijke invulling van een contract- en leveranciersmanager op het gebied van het facilitaire domein.

Als collega binnen het regieteam Workplace Experience ben je volledig verantwoordelijk voor de het vraag en aanbod van onze huisvesting, dienstverlening en producten. Uitgangspunten zijn een optimale employee experience en geïntegreerde dienstverlening afgestemd op de behoefte van onze medewerkers. Dit vraagt om snelle en eenvoudige services en een energieke werkomgeving. Op deze manier waarborgen we de vitaliteit en het werkvermogen van al onze collega’s en dragen wij bij aan ‘Gezondste organisatie van Nederland’.

Jouw thuishaven wordt het ‘gezondste kantoor van Nederland’ in Arnhem. Het werkveld is breed. Denk aan het formuleren en verankeren van een effectieve facility management strategie, de doorvertaling naar projecten en het inrichten van een effectief werkplekconcept.

Als facilitair contract- en leveranciersmanager opereer je met name op tactisch niveau met een hoge knip op outsourcing. Dit betekent dat je je buigt over onze grootste uitdaging: hoe kunnen we ons innoverende vermogen omzetten naar praktische handvatten richting optimale samenwerking in de gehele facilitaire keten samen met onze partners. Daarmee leveren we een aantoonbare bijdrage aan een gezonder Nederland! Wij focussen op de gebieden Workplace, Food & Beverage en Maintenance. Hierin ben jij verantwoordelijk voor de contracten in het domein Food & Beverage. Je voert de regie over de contracten en zorgt voor innovatieve oplossingen en verbeteringen.

Wij zijn een maatschappelijke organisatie. We hebben een belangrijke verantwoordelijkheid in een circulair & duurzaam FM. De vraag is niet óf we dit moeten doen, maar hóé we dit samen met onze partners gaan doen. Je bent binnen het team de aanjager in duurzaamheid. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en toetst bij de partners in hoeverre deze van toepassing zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor data-gedreven werken binnen de facilitaire keten. Hiervoor stel je rapportages en maak je analyses.

Kennis en ervaring

 • Minimaal HBO diploma, of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van hoogstaande facilitaire oplossingen.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met contract- en leveranciersmanagement binnen een corporate organisatie of facilitair dienstverlener.

Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Omdat jij innovatief, zelfstandig en daadkrachtig bent, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast ben je analytisch, neem je graag de regie en is het jouw passie om continue te verbeteren. Vanuit jouw intrinsieke motivatie om een hoogwaardig facilitaire dienstverlening neer te zetten, ben jij de aanjager voor innovatie. Om dit te realiseren ben je goed op de hoogte van wat er speelt in de markt, data gedreven en organisatiesensitief.

Projectdetails

 • Plaats: Arnhem

 • Tarief: Nader overeen te komen

 • Looptijd: 12 maanden

 • Uur p/w: 28 uur

Reageren

Je reageert op de functie: Facilitair contract- en leveranciersmanager